18 september 2008

Personlighetstest

Efter en lång (nåja..) arbetsdag så längtade jag efter att komma hem och avnjuta elitseriepremiären för mitt älskade LHC. Jag har nämligen spenderat en skrämmande stor klumpsumma pengar på att få tillgång till alla 55 matcher under grundserien via Canal+ och deras webbteve. Självklart så gick en server ner direkt på grund av det höga trycket - vilket förövrigt är intressant att ingen någonsin verkar lära sig att det alltid är fler än man tror som besöker tjänster när de släpps.

I vilket fall. Linköping vann över MODO med 4-2 och Canal+ skickar en värdekod så jag kan beställa något annat ur deras sortiment, typ SM-liiga eller något annat, eh, intressant,  så allt är väl frid och fröjd.

Gjorde nyss ett personlighetstest på http://se.41q.com/. Mitt resultat berättade för mig att jag bland annat är ansvarstagande, noggrann, lågmäld och hårt arbetande. Lämpliga karriärer är bland andra - hör och häpna! - företagsledare, operativa chefer, programmerare, dataspecialister och systemvetare. På den något mindre troliga fronten kommer dock exempelvis kamrer och banktjänsteman och förstör lite.

Anyway. Kan 41 frågor definiera mig? Även om det var långt ifrån hundraprocentigt så var det inte så illa. Flera av de yrken som nämns är just sådana min utbildning går mot. Andra är sådana som jag funderat på att satsa på. Min personlighetstyp var även den ganska bra, om än inte riktigt lika träffande. Jag menar, allvarligt talat, ni som känner mig.. Hårt arbetande och välorganiserad är väl kanske inte de två första beskrivningarna som skulle åläggas mig?

Spontant vill jag säga att alla sådana här tester påminner lite om vanliga kvällstidningshoroskop, men samtidigt så känner jag ibland att kanske är inte människan mer komplex än att vi kan sammanfattas av våra svar på 41 frågor. Den som vill veta vem jag egentligen är gör detta på http://se.41q.com/typ.41q?p=23573555.

Just nu: Kings of Leon - Sex On Fire

1 kommentar:

Emil Oskar sa...

Gjorde även jag testet efter din lyckade erfarenhet av det. Och se, det stämde ganska så bra på mig med.

Entusiastisk, kreativ och idealistisk skulle jag säga är tre ord som beskriver mig ganska bra.
Lite sjukt att ett test kan göra en sådan bedömning.


Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.